Wenscodicil

Graag zijn wij de reikende hand in de vaak onverwachte uitvaartkosten

Ieder mens is uniek en zo heeft ieder zijn eigen wensen. Wij bieden u de mogelijkheid om dit in een wenscodicil aan te geven wat uw wensen zijn, waarna de nabestaanden en uitvaartverzorger al het mogelijke zullen doen uw laatste wensen te respecteren en dienovereenkomstig te handelen.

Indien u het wenscodicil laat opnemen in ons register (met de voor u éénmalige kosten van
€ 25,00), zal Peemen Uitvaartverzorging u een bedrag van € 250,00, als vrij besteedbaar bedrag aanbieden in de kosten van de uitvaart, indien wij de uitvaart mogen verzorgen.
U kunt van deze mogelijkheid gebruik maken, ongeacht waar of hoe u elders verzekerd bent.

Na ontvangst van de onderstaande gegevens en de éénmalige kosten op ons rekeningnummer ABN/AMRO 45.53.35.338 ontvangt u binnen enkele dagen een bewijs van deelname en het wenscodicil voor al uw wensen. Nadat alle gegevens en wensen zijn ingevuld, kunt u het wenscodicil en het bewijs van deelname bij de belangrijke papieren thuis bewaren. Peemen Uitvaartverzorging zal een kopie van het bewijs van deelname verwerken in een beschermde en beveiligde database.

Uiteraard kunt u dit wenscodicil ook geven aan een voor u belangrijk persoon die belast zal zijn met de naleving van het wenscodicil en/of de regeling van de uitvaart.
Na het invullen van het wenscodicil zullen de nabestaanden het waarderen als ze weten wat uw wensen zijn. Hiermee voorkomt u veel verdriet en ontlast u hen van vele zorgen.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u nader geïnformeerd worden over verdere mogelijkheden betreffende een uitvaart of inschrijving in het register, neem dan gerust en geheel vrijblijvend met ons contact op voor een duidelijke persoonlijke toelichting.

Voor deelname in het wenscodicil register van Peemen Uitvaartverzorging kunt u onderstaand aanvraagformulier invullen t.b.v. het deelnamebewijs:

Aanvraag: "Wenscodicil register"