Verzekeringen

Verzekering

Een uitvaart is een onderwerp waar u liever nog niet over nadenkt

Maar door zaken nu goed te regelen en de juiste keuzes te maken, bespaart u later veel zorgen voor uw nabestaanden. Daarom is het veel waard om er nu even bij stil te staan! Veel mensen kiezen voor een verzekering waarin alles wordt geregeld, zodat nabestaanden niet voor financiële verrassingen komen te staan. Niet iedereen heeft een uitvaartverzekering, waarmee u de kosten van de uitvaart vooraf of (gedeeltelijk) kunt afdekken. Daarom is het niet onverstandig om eens goede voorlichting of vrijblijvende informatie hierover in te winnen. Wij kunnen voor u een passende uitvaartverzekering in beeld brengen.

Iedereen is vrij om de uitvaart te laten verzorgen door de uitvaartonderneming, die door hem of haar gekozen wordt. U kunt altijd van onze dienstverlening gebruik maken, ongeacht bij wie of op welke wijze u verzekerd bent. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met de verzorging van een stijlvolle uitvaart.

Ardanta

Betaalbare uitvaartverzerking

Bent u op zoek naar een betaalbare uitvaartverzekering, met duidelijke voorwaarden? Wij verwijzen u hiervoor graag naar Ardanta Uitvaartverzekeringen.

Heeft u vragen over de verzekeringen van Ardanta? neem dan contact op met de Klantenservice van Ardanta. Zij helpen u met al uw praktische vragen. De Klantenservice is op werkdagen te bereiken van 8.00 tot 17.30 uur via (053) 488 11 22. Zie ook - www.ardanta.nl/verzekeringen

Vrije keuze voor een uitvaartonderneming in Oosterhout en omgeving

Bent u verzekerd bij een grote maatschappij, maar heeft u liever dat een betrokken uitvaartondernemer uit uw eigen regio de uitvaart verzorgt, of bent u verzekerd bij een maatschappij die zelf geen uitvaarten verzorgt, ook dan staan wij u terzijde om de uitvaart geheel naar wens te verzorgen.