Ons team

Ons team

Wil Peemen

Mijn naam is Wil Peemen (1956) en woonachtig te Oosterhout. Sinds 1986 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en sindsdien heb ik alle taken binnen deze branche uitgevoerd.

Dit is een beroep waarin je enerzijds heel organisatorisch bezig bent (er moet immers in een korte tijd veel geregeld worden); anderzijds heb je te maken met mensen die emotioneel zijn: verdrietig, in de war zijn en boos. Ik probeer de mensen rustig te begeleiden, te ondersteunen en te adviseren en hen stap voor stap voor te bereiden op de uitvaart van hun dierbare. En ik wil er voor ze zijn als het nodig is. De meeste families vinden het erg prettig als ze maar één contactpersoon hebben die hen dagelijks begeleidt. In de dagen voor de uitvaart ontstaat er dan een fijn contact, iets wat uiteindelijk ook de uitvaart ten goede komt.

Joyce Voskuil

Mijn naam is Joyce Voskuil – van Es (1969) en woonachtig te Dongen getrouwd en moeder van 2 zoons. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende functies, waar organiseren en inspelen op wensen van anderen een erg belangrijk onderdeel was, ben ik in 2012 in dienst gekomen bij Peemen Uitvaartverzorging.

Wat ik erg belangrijk vind is de persoonlijke benadering om op die manier te zorgen dat nabestaanden, ondanks het verdriet, met een goed gevoel op de uitvaart van hun dierbare kunnen terugkijken. Ik fungeer als aanspreekpunt en vraagbaak voor de familie waardoor je in de dagen voorafgaand aan de uitvaart een bijzondere band opbouwt.

Ik kan het verdriet niet wegnemen maar wel de zorgen omtrent het regelen van de uitvaart. Door goed te luisteren proberen we aan alle wensen te voldoen, passend bij de overledene én de nabestaanden.