Nieuw uitvaartcentrum Oosterhout

Uitvaartverzorging Peemen al dertig jaar garant voor een persoonlijk afscheid

Peemen Uitvaartverzorging heeft een nieuw onderkomen. Een eigentijds, stemmig informatiecentrum schitterend gelegen aan Vuurdoornlaan 2 in Oosterhout. Je kunt er in alle rust overleggen voor een waardig en passend afscheid. Makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Gratis parkeren en met of zonder afspraak binnenlopen. In een passende ambiance wordt u voorgelicht over alle mogelijkheden die er zijn om uw uitvaart of die van een dierbare te verzorgen. Maar luisteren betekent ook open praten over de kosten van de uitvaart. Wil Peemen: “ Laat ons de reikende hand zijn in de vaak onverwachte uitvaartkosten.”

Misschien is luisteren wel de mooiste en belangrijkste eigenschap van Wil Peemen. Al meer dan dertig jaar. De uitvaart is een belangrijk moment in het leven. Een definitief afscheid dat zo waardig mogelijk moet zijn en zo dicht mogelijk moet aansluiten bij het leven van degene van wie we afscheid nemen. Daarvoor voelt Peemen zich verantwoordelijk. En dat vereist goed luisteren.

Luisteren naar het levensverhaal van degene om wie alles draait.

Wil Peemen: “Er is heel veel mogelijk. Maar het enige waar het echt om draait is: wat maakte de persoon van wie we afscheid nemen zo bijzonder? Tijdens gesprekken is ons doel om daar achter te komen. Luisteren is een kunst in het leven.

Iedereen heeft iets waardoor hij zich onderscheidt. Persoonlijke eigenschappen, vriendschappen, voorkeuren, werk of een hobby. Aan de hand hiervan kan de uitvaart zo persoonlijk mogelijk worden ingevuld.

Een heel leven weergeven in zo’n beperkte tijd vereist dat wij goed luisteren.”

En die mogelijkheden zijn in principe eindeloos.

De inrichting van het nieuwe pand aan de Vuurdoornlaan getuigt van Peemens oog voor de eisen van deze tijd. Daarnaast beschikt de uitvaartverzorger over de nieuwste rouwwagen. Aangepast aan de wensen van de hedendaagse cliënt. Een laatste afscheid in stijl.

Eigentijds

Met een ervaring van tientallen jaren weet Peemen als geen ander hoe in de loop der jaren de rouwverwerking veranderd is. Steeds meer is de nadruk komen te liggen op het feit dat ieder mens anders is. Dat betekent ook dat juist bij een uitvaart de persoonlijkheid van de overledene tot zijn recht moet komen.

En zekerheid? Ja zeker! Keurmerk Uitvaartzorg Gecertificeerd!

Peemen Uitvaartverzorging
Vuurdoornlaan 2
4902 SE Oosterhout
T 0162 424000
www.peemenuitvaartverzorging.nl
info@peemenuitvaartverzorging.nl