Nieuws

Laatste Uitvaart Nieuws

“Een kijkje achter de schermen"

Wil Peemen en zijn medewerkers zijn er trots op dat zij kunnen laten zien hoeveel zorg zij besteden aan de dierbare in de laatste dagen voor het definitieve afscheid. Begin dit jaar betrokken Peemen en de zijnen hun nieuwe pand. Onlangs is hun onderkomen dermate aangepast dat de dienstverlening volledig in eigen hand is. Een compleet dienstencentrum dat in alle faciliteiten rond het overlijden voorziet, van het vervoer met een eigentijdse rouwwagen van de plaats van overlijden tot aan de laatste bestemming. Ontzorging van A tot Z. Eén aanspreekpunt dus ‘korte lijntjes’, wat niet alleen uiterst praktisch is, maar het contact ook persoonlijker maakt.

Uitvaartverzorging Peemen al dertig jaar garant voor een persoonlijk afscheid

Peemen Uitvaartverzorging heeft een nieuw onderkomen. Een eigentijds, stemmig informatiecentrum schitterend gelegen aan Vuurdoornlaan 2 in Oosterhout. Je kunt er in alle rust overleggen voor een waardig en passend afscheid. Makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Gratis parkeren en met of zonder afspraak binnenlopen. In een passende ambiance wordt u voorgelicht over alle mogelijkheden die er zijn om uw uitvaart of die van een dierbare te verzorgen. Maar luisteren betekent ook open praten over de kosten van de uitvaart. Wil Peemen: “ Laat ons de reikende hand zijn in de vaak onverwachte uitvaartkosten."

Mensen willen een afscheid dat hun leven weerspiegelt

Misschien is luisteren wel de mooiste en belangrijkste eigenschap van Wil Peemen van Peemen Uitvaartverzorging. Al dertig jaar in Oosterhout e.o. en ver daar buiten. De uitvaart is een belangrijk moment in het leven. Een definitief afscheid dat zo waardig mogelijk moet zijn en zo dicht mogelijk moet aansluiten bij het leven van degene van wie we afscheid nemen. Daarvoor voelen de medewerkers van Peemen Uitvaartverzorging zich verantwoordelijk. En dat vereist goed luisteren. Luisteren naar het levensverhaal van degene om wie alles draait.