Keurmerk

Keurmerk Uitvaartzorg

Peemen uitvaartverzorging staat voor professionele en kwalitatieve dienstverlening.

We zorgen ervoor dat elke uitvaart goed verzorgd is en houden ons aan strenge eisen. Daardoor beschikken we over het Keurmerk Uitvaartzorg.

Keurmerk Uitvaartzorg: de 6 onderdelen
Het Keurmerk Uitvaartzorg is een initiatief van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). De SKU beoordeelt de kwaliteit van uitvaartondernemers op 6 onderdelen. We zijn er trots op dat we voldoen aan alle gestelde eisen.

1. Heldere afspraken over uitvoering
Door goede communicatie met onze uitvaartverzorgers komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Alle wensen worden van te voren uitvoerig met u besproken en vastgelegd. Ook latere wijzigingen communiceren wij duidelijk met de uitvaartverzorger die u heeft gekozen.

2. Transparante begroting en facturatie
De definitieve kostenbegroting die u voor de uitvaart krijgt, is altijd gelijk aan de factuur die u na afloopt ontvangt. Geen vervelende verrassingen, kleine lettertjes of vage toeslagen.

3. Goede organisatie van de uitvaart
PEEMEN uitvaartverzorging uitvaartverzorgers zijn professionals die hun werk zeer serieus nemen. Ze zorgen ervoor dat de uitvaart van begin tot eind goed verloopt en stellen voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samen.

4. Bekwaam personeel
Al ons personeel is vakkundig opgeleid en op de hoogte van alle uitvaartmogelijkheden in hun verzorgingsgebied.

5. Klanttevredenheidsonderzoek
Als u uw mening met ons deelt, kunnen we blijven werken aan de kwaliteit van onze diensten. Daarom vragen we u enige tijd na de uitvaart naar uw ervaring met onze dienstverlening. We nemen uw feedback erg serieus.

6. Doelmatige klachtenafhandeling
Ondanks alle goede voorbereidingen en de zorgvuldige begeleiding is het mogelijk dat u ontevreden bent over bepaalde aspecten van de uitvaart. We behandelen uw klacht altijd serieus en komen snel met een passende oplossing (als dat mogelijk is). 

Meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg vindt u op www.keurmerkuitvaartzorg.nl