Finger print

Finger print

Herinnering aan een speciaal iemand, door ze dicht bij je te houden. Het unieke van iemands vingerafdruk gevat in een sieraad van de meest persoonlijke waarde en blijvend voor de rest van je leven.

Vingerafdruk van uw dierbaren

U zoekt een sieraad dat de verbondenheid met uw kind, geliefde, vader of moeder symboliseert? Een persoonlijk aandenken, een teken van liefde of trouw, maar geen sieraad met een foto of standaard product? Dan is Golden Finger Print zeker iets voor u.

Een vingerafdruk is uniek. Geen mens op de wereld heeft exact dezelfde afdruk. We verwerken de unieke vingerafdruk van u of uw dierbare in een bijzonder en kwalitatief hoogstaand sieraad. Dat kan een (trouw)ring zijn, een hanger of bijvoorbeeld manchetknopen. Onze basiscollectie bevat 8 verschillende modellen hangers. Maar ook als u een heel eigen ontwerp in gedachten heeft, kunnen we dit natuurlijk voor u maken.

Een vingerafdruk van kinderen tot drie jaar is te klein om herkenbaar te zijn. Maar wist u dat een voetafdruk net zo uniek is? Door een herkenbaar deel van de voetafdruk te gebruiken, maken we ook daarvan een zeer persoonlijk sieraad.
Alle voordelen van GOLDEN FINGER PRINT op een rij:

  • kwalitatief hoogwaardige sieraden
  • de afdruk op papier is eenvoudig te maken
  • er kan op elk gewenst moment in de toekomst 1 of meerdere sieraden van worden gemaakt
  • de afdruk in het sieraad is te verifiëren met de afdruk op papier
  • unieke ontwerpen behoren ook tot de mogelijkheden